У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

25 лютого 2019 р. до нашого факультету завітали учні 11-А класу ЗНЗ № 67 м.Києва. Під час екскурсії гості мали змогу познайомитись з багатою історією університету, довідатись про його видатних випускників, почесних професорів і докторів.

8

Зацікавлено учні розглядали університетський маятник Фуко.

81

Неабиякі враження школярі отримали під час візиту до лабораторії кафедри методології та методики навчання фізико-математичних дисциплін вищої школи, в якій мали змогу власноруч провести ряд фізичних дослідів. 

83

84

Зокрема, покерувати гідравлічною рукою, ознайомитись на практиці з принципом дії аналого-цифрового перетворювача. Саме так, через дослідження, навчаються студенти фізико-математичного факультету.

85

Потім екскурсію було продовжено у музеї фізичних приладів кафедри загальної та прикладної фізики, де на гостей чекала зустріч із відомими науковцями і педагогами: завідувачем кафедри академіком НАПН України, професором, доктором фізико-математичних наук Миколою Івановичем Шутом та професором Тарасом Григоровичем Січкарем.  

86

У ході зустрічі учні поринули в атмосферу, яка панує в університеті, дізнались про цікавинки, які чекають на кожного, хто носить горде ім’я драгоманівця.

Провів екскурсію аспірант, завідувач лабораторією спецфізпрактикуму Пудченко С.А.

87

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти