У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Новини

Від щирого серця вітаємо Григорія Мирославовича Торбіна, проректора з наукової роботи, професора кафедри математичного аналізу та диференціальних рівнянь, доктора фізико-математичних наук з 50-річним ювілеєм!
 
Шановний Григорію Мирославовичу, ми високо цінуємо і поважаємо Ваш професіоналізм, безмежну відданість науці, освіті, Університету, Ваш талант до науки і викладання, працьовитість, невтомну працю і наполегливість у досягненні поставлених цілей, мудрість, порядність і людяність. Вдячні за підтримку і сприяння реалізації ідей та ініціатив у науковій та науково-популяризаційній діяльності фізико-математичного факультету!
 
Всім колективом ми бажаємо Вам щастя, міцного здоров’я і творчої наснаги у відповідальній роботі, успіхів у реалізації всього задуманого для розвитку наукової роботи Університету! Здійснення заповітних мрій, гармонії і добробуту Вашій родині!
 
З повагою
Деканат, студенти, викладачі і співробітники фізико-математичного факультету
GMT

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території зі значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” в редакції постанови від 13.10.2020 р. № 956 та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширення короновірусної хвороби (COVID-19)»,

НАКАЗУЮ:
1. Продовжити в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова до 31 грудня 2020 року карантинні заходи, визначені наказами по Університету від 11.03.2020 р. № 187-П; від 31.03.2020 р. № 129; від 27.05.2020 р. № 153, від 31.07.2020 р. № 190, від 07.09.2020 р. № 225.

2. В обов’язковому порядку при вході працівників в Університет:

- перевіряти наявність перепусток та пропускати до приміщення тільки за їх наявності;

- проводити температурний скринінг, дані про що вносити в журнал обліку термометрії та не допускати в приміщення осіб, які мають ознаки гострого респіраторного захворювання та температуру тіла понад 37,2 °C;

- не допускати осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот.

3. Деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів:

- не допускати до роботи осіб, які мають ознаки гострого респіраторного захворювання;

- обмежити проведення масових заходів (нарад, зборів тощо) в закритих приміщеннях, окрім заходів, необхідних для забезпечення нормального функціонування Університету, які проводити згідно списків, затверджених проректором з перспективного розвитку та інфраструктури;

- додатково провести інструктаж по дотриманню працівниками протиепідемічних заходів та соціальної дистанції не менше ніж 1,5 метра.

4. Додатково довести до працівників та осіб, які навчаються в Університеті, що на період дії карантину забороняється:

- перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

- перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу. підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

- самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.

5. Деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів Університету проінформувати працівників, що за порушення правил щодо карантину, передбачена адміністративна відповідальність за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення – накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

6. Канцелярії довести вимоги цього наказу до деканів факультетів, керівників структурних підрозділів.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з перспективного розвитку та інфраструктури Гамулу І.А. та проректора з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Корця М.С.

Ректор В. Андрущенко

 

Шановні колеги!

Від щирого  серця вітаю Вас з професійним святом.

Дякую Вам за відданність спільній справі підготовки висококваліфікованого Учителя, Викладача, Педагога, за вашу об’єктивність, вимогливість і доброзичливість, за вашу високопрофесійність, сумлінність і відповідальність, за гуманізм, добро і тепло, які Ви сієте в душах молоді. Ваша благородна місія сьогодні як ніколи важлива для суспільства, його сталого розвитку, перспектив майбутнього.

Бажаю Вам миру і злагоди, гармонії з світом і собою, міцного здоров’я і творчої наснаги, вдячних учнів і радості від професійної діяльності. Сміливих планів і мрій, вчасної і якісної їх реалізації.

Нехай береже природа Вас і Ваші родини. Низький уклін, Учителю.

 

      Микола Працьовитий

 

image.jpg

Колектив викладачів, співробітників та студентів фізико-математичного

факультету висловлює щирі співчуття заступнику декана факультету, 

доценту Дремовій Ірині Анатоліївні з приводу тяжкої втрати - смерті матері.

 

Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом із Вами. Вічна пам'ять. 

Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова запрошує взяти участь у роботі Всеукраїнської наукової конференції «100 років теорії фракталів», яка відбудеться 27–28 березня 2020 р. у Києві (Україна).

Конференція присвячується 60-річчю з дня народження доктора фізико-математичних наук, професора Миколи Вікторовича Працьовитого, декана фізико-математичного факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, завідувача відділу динамічних систем та фрактального аналізу Інституту математики НАН України.

Тематика конференції:

  • Ймовірнісна теорія чисел;
  • Сингулярні міри та розподіли ймовірностей;
  • Геометрія числових рядів;
  • Системи кодування дійсних чисел;
  • Тополого-метрична теорія дійсних чисел;
  • Неперервні функції локально складної структури.

   

Розклад  

   

Авторизація  

   

Вакансії в закладах освіти